tel: 0222-320300 | e-mail:

previous arrow
next arrow
Slider

Overige diensten: bouwbegeleiding, bouwadvies en meer

Recreatiemakelaar Texel biedt u graag verdere ondersteuning in andere zaken als het gaat om het aan- of verkopen van een object. Enige voorbeelden zijn verkoopstyling, verbouwadvies of bouwadvies, bouwbegeleiding en bouwtechnische keuringen. Als u meer wilt weten over hoe we u kunnen helpen, neemt u dan gerust contact op of loop eens binnen.

Bouwadvies / verbouwadvies

Tijdens of na de aanschaf van een stuk grond of recreatiewoning, is het goed mogelijk dat u wilt gaan ontwikkelen. Wij bieden onze kennis graag aan bij de volgende onderwerpen:

  • Bouwadvies: U zult altijd een huis in uw eigen stijl willen bouwen, maar het is verstandig om geadviseerd te worden over welke eigenschappen een huis aantrekkelijk in de verhuur maken, om uw rendement zo hoog mogelijk te maken. Wij kunnen u adviseren over trends op het eiland, maar ook over wat voor type recreatiewoningen er op dit moment al ten overvloede zijn.

  • Verbouwadvies: Hoe maakt u met een kleine aanpassing dat uw huis boven de rest uitsteekt? Ook hier begeleiden wij u graag in.

Bouwbegeleiding

Naast het geven van advies is Recreatiemakelaar Texel ook actief op het gebied van bouwbegeleiding. We begrijpen dat het ontwikkelen van een huis op afstand een lastige zaak kan zijn. We kunnen u hierin geheel ontzorgen door als projectmanager op te treden. Houdt u liever zelf de hand aan het roer? We adviseren u graag over de verschillende architecten en bouwbedrijven op het eiland om te zorgen dat u een goede match vindt.

Victor Lancée
Victor LancéeMakelaar - Adviseur
Rutger Lancée, LL.B
Rutger Lancée, LL.BFiscaal adviseur
Martijn Lancée, M.Sc
Martijn Lancée, M.ScAdviseur

Contact

Victor en Martijn Lancee
Tel. 0222-320300

Correspondentieadres:
Schilderweg 251c
1792 CJ Oudeschild - Texel

© Recreatiemakelaar Texel