tel: 0222-320300 | e-mail:

previous arrow
next arrow
Slider

Team

Victor Lancée
Victor LancéeMakelaar - Adviseur
Victor Lancée is sinds 2007 eigenaar van Texelduinen, verhuurbureau van bijzondere accommodaties op Texel. Van bijzondere plekjes tot uiterst luxe villa’s. Door zijn kennis en ervaring in deze branche wordt hij sinds enkele jaren regelmatig gevraagd voor het geven van aan- en verkoopadvies en verhuurprognoses. Als Recreatiemakelaar Texel bouwt hij deze activiteiten samen met zijn zoons verder uit.
Rutger Lancée, L.LB
Rutger Lancée, L.LBFiscaal adviseur
Even voorstellen: Rutger heeft in 2017 zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Maastricht afgerond. Op dit moment is hij werkzaam als belastingadviseur voor een van de Big Four kantoren in Nederland. Naast deze (fulltime) baan levert Rutger fiscaal advies op maat voor Recreatiemakelaar Texel.
Martijn Lancée, M.Sc
Martijn Lancée, M.ScAdviseur
Nadat Martijn in 2015 zijn studie Operations Management aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft afgerond, is hij twee jaar werkzaam geweest in de adviesbranche. Na het adviseren in, en begeleiden van, reorganisatietrajecten voor grote bedrijven, zocht hij in 2017 een nieuwe uitdaging waarbij hij zelf meer in contact met de klant staat. Martijn levert advies op maat bij Recreatiemakelaar Texel en heeft samen met Victor het bedrijf gestart.
Victor Lancée
Victor LancéeMakelaar - Adviseur
Rutger Lancée, LL.B
Rutger Lancée, LL.BFiscaal adviseur
Martijn Lancée, M.Sc
Martijn Lancée, M.ScAdviseur

Contact

Victor en Martijn Lancee
Tel. 0222-320300

Correspondentieadres:
Schilderweg 251c
1792 CJ Oudeschild - Texel

© Recreatiemakelaar Texel